Toe aan een frisse uitstraling voor je website?

Geen zorgen, wij kunnen je verouderde website nieuw leven inblazen. Ontdek snel wat wij voor jou kunnen betekenen en bekijk onze mogelijkheden.

Behoud je bestaande content

Als je al een website hebt, kan het zijn dat deze tien jaar geleden is gemaakt en er nu verouderd uitziet. Binnen een seconde beoordelen bezoekers je site om te bepalen of deze aantrekkelijk en betrouwbaar is.

Hoe vernieuw ik mijn website?

Dit hangt af van de status van je website. Is het bijvoorbeeld een “ouderwetse” HTML-website? Dan vergt het wat meer werk. Maar als je website al op WordPress draait, is het al een stuk makkelijker! Wij leveren onze websites namelijk in WordPress. Wil je weten hoe we jouw website kunnen vernieuwen en wat de geschatte kosten zijn? Vul dan het onderstaande formulier in! Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Problemen met je huidige website?

Heb je problemen met je website, werkt er iets niet meer naar behoren of wil je juist een nieuwe functie toevoegen? Dan kunnen wij helpen! Wij hebben ervaring met het opknappen van werk dat soms achterblijft na beëindiging van de samenwerking met je huidige websitebeheerder. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen met al je vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Een mooi voorbeeld is de website van Rijschool Eventus. Lees snel meer over deze case!

Is de interesse gewekt? Neem contact op!

Contactformulier

  CAPTCHA code: captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Telefoon

  0618187990

  Adres (op afspraak)

  Waterloostraat 188G
  3062 TZ Rotterdam