Website opfrissen?

Dat kan! Wij geven jouw “out dated” website een opfrisbeurt. Lees snel meer over onze mogelijkheden.

Je bestaande content behouden

Je hebt dus al een website, maar die heb je ergens 10 jaar geleden laten maken. Je website iet je website er al verouderd uit. Bezoekers beoordelen je site binnen een seconde om te bepalen of de website aantrekkelijk en betrouwbaar is.

Om de klanten hun vertrouwen en aandacht te kunnen winnen heb je een snelle, nette en vooral professioneel uitziende website nodig.

Hoe kan mijn website vernieuwd worden?

Het ligt er aan wat de status van jouw website is. Is dit een “ouderwetse” html website? Dan komt er nog wel wat bij kijken. Maar als jouw website bijvoorbeeld al op WordPress draait, dan is het al veel makkelijker! Dat komt, omdat wij onze website in WordPress leveren. Wil je weten hoe jouw website vernieuwd kan worden en wat de geschatte kosten zullen zijn? Vul dan het onderstaande formulier in! Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Problemen met je huidige site?

Werkt er iets niet meer naar behoren of wilde je juist een functie toevoegen? Daar kunnen wij mee helpen! Wij knappen vaker het werk op dat soms achterblijft na het beëindigen van je samenwerking met je huidige website manager. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen over je vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld de website van Rijschool Eventus, lees snel meer over deze case!

Is de interesse gewekt? Neem contact op!

Contactformulier

  CAPTCHA code: captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Telefoon

  0618187990

  Adres (op afspraak)

  Waterloostraat 188G
  3062 TZ Rotterdam