Hoger in Google Scoren

Wij kunnen helpen jou beter te laten scoren in Google!

Allereerst een scan

Wij beginnen eerst met het scannen van je website en situatie. Kijkend wat er verbeterd kan worden. Dit kunnen technische punten zijn, maar ook visuele punten of teksten. Deze scan kost € 89,00 ex btw en daar zit een rapportage bij. Daarna kunnen wij aan de hand van het rapport bespreken wat je zelf wil oplossen/verbeteren of wat je door ons wil laten doen.

Het vervolg

Je hebt nu een uitgebreide scan wat er allemaal verbeterd zou kunnen worden. Veel van deze issues kun je al zelf oppakken, maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor je doen als je dat liever hebt. Andere issues zijn net wat technischer en daar kan je vertrouwde webdeveloper bij helpen, maar ook hier kunnen wij te hulp schieten indien gewenst. Je krijgt van ons een uren indicatie en wij werken tegen een tarief van € 59,00 ex btw.

Geheel vrijblijvend!

Je zit uiteraard nergens aan vast. De scan is een aparte dienst van ons. Natuurlijk lijkt het ons heel leuk om de samenwerking met je aan te gaan, maar dat is geheel aan jezelf! Je zit sowieso nergens aan vast, ook niet als je met ons samenwerkt. Je kunt het namelijk op elk gewenst moment stopzetten.

Is de interesse gewekt? Neem contact op!

Contactformulier

  CAPTCHA code: captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Telefoon

  0618187990

  Adres (op afspraak)

  Waterloostraat 188G
  3062 TZ Rotterdam