Hoger in Google Scoren

Wil je hoger scoren in Google? Wij kunnen je daarbij helpen!

Website Scan

Onze diensten beginnen met het uitvoeren van een grondige scan van uw website en situatie. Tijdens deze scan zullen we uw website nauwkeurig beoordelen en onderzoeken waar er mogelijkheden zijn voor verbetering. Dit kan betrekking hebben op technische aspecten van de website, maar ook op visuele elementen of teksten die niet meer actueel zijn.

Deze rapportage biedt een duidelijk overzicht van de huidige prestaties van uw website en identificeert mogelijke verbeterpunten. De kosten voor deze scan bedragen € 89,00 exclusief BTW.

Nadat u de rapportage heeft ontvangen, kunt u zelf beslissen welke stappen u wilt ondernemen om eventuele verbeterpunten aan te pakken. We bespreken graag met u wat uw behoeften en wensen zijn, zodat we u kunnen voorzien van een op maat gemaakte oplossing die past bij uw specifieke situatie.

Het vervolg

Je hebt nu een uitgebreide scan wat er allemaal verbeterd zou kunnen worden. Veel van deze issues kun je al zelf oppakken, maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor je doen als je dat liever hebt. Andere issues zijn net wat technischer en daar kan je vertrouwde webdeveloper bij helpen, maar ook hier kunnen wij te hulp schieten indien gewenst. Je krijgt van ons een uren indicatie en wij werken tegen een tarief van € 59,00 ex btw.

Geheel vrijblijvend!

Je bent niet verplicht om met ons samen te werken. De scan is een op zichzelf staande dienst die we aanbieden. Natuurlijk zouden we het leuk vinden om met je samen te werken, maar de keuze is volledig aan jou! Zelfs als je besluit om met ons samen te werken, zit je nergens aan vast. Je kunt de samenwerking op elk gewenst moment stopzetten.

Is de interesse gewekt? Neem contact op!

Contactformulier

  CAPTCHA code: captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Telefoon

  0618187990

  Adres (op afspraak)

  Waterloostraat 188G
  3062 TZ Rotterdam