Een snelle en betaalbare website

Wij gaan jou haarfijn uitleggen waarom Google langzame websites zat is!

Eerst in het kort wat er op deze pagina staat

Een trage website is slecht voor de gebruikerservaring én voor de SEO. Google houdt namelijk rekening met de snelheid van een website bij het bepalen van de zoekresultaten. Hoe sneller de website, hoe beter deze scoort. Wij bouwen snelle en gebruiksvriendelijke websites, zodat onze klanten optimaal kunnen presteren op het web.

Als je de volledige versie wilt lezen, kun je hieronder verder scrollen.

Complexere website

Al geruime tijd constateert Google dat de huidige websites steeds complexer worden. Dit houdt in dat ze meer verzoeken genereren en daardoor trager worden. Een belangrijk probleem hierbij is dat afbeeldingen bijna niet geoptimaliseerd worden voor gebruik op het web. Dit kan leiden tot grote bestandsgroottes en langere laadtijden, waardoor gebruikers ongeduldig worden en sneller geneigd zijn om de website te verlaten.

Een trage website kan niet alleen frustrerend zijn voor bezoekers, maar ook schadelijk zijn voor de SEO van een website. Google neemt de snelheid van een website namelijk mee als factor in de ranking van zoekresultaten. Een trage website kan dus leiden tot een lagere positie in de zoekresultaten en daardoor minder verkeer naar de website.

Erg langzaam…

Wist je dat de gemiddelde laadtijd van een mobiele pagina volgens Google maar liefst 22 seconden is? En dan hebben we het nog niet eens over alle processen die vaak nog op de achtergrond plaatsvinden voordat een website volledig functioneert. Wie heeft er nu zin om 22 seconden te wachten op een website? Waarschijnlijk ben je dan allang afgehaakt.

Een trage website kan niet alleen frustrerend zijn voor de bezoeker, maar ook schadelijk voor de SEO. Google houdt namelijk rekening met de snelheid van een website bij het bepalen van de zoekresultaten. Hoe trager de website, hoe lager de positie in de zoekresultaten. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan de snelheid van je website en te zorgen dat deze snel en gebruiksvriendelijk is. Door te investeren in een snelle website kun je niet alleen de gebruikerservaring verbeteren, maar ook je SEO optimaliseren en daarmee meer verkeer naar je website genereren.

Een nieuw hoofdstuk in de Google zoekmachine

Google dacht: dit moet anders. Daarom hebben ze de laadtijd van websites toegevoegd als een ranking factor. Dit betekent dat de snelheid van je website invloed heeft op je positie in Google. Met andere woorden, hoe sneller je website is, hoe beter deze scoort in Google.

Natuurlijk wil je als website-eigenaar de toppositie in Google bereiken. Om dit te realiseren, is een snelle website van groot belang. Bij het bouwen van onze websites optimaliseren we verschillende elementen om de snelheid te verhogen. Kijk eens naar de website waar je nu op zit. Heb je gemerkt hoe snel deze laadt? Zelfs als je geen supersnel internet hebt. Dit is precies wat we willen bereiken voor onze klanten: een website die snel en gebruiksvriendelijk is, zodat zij optimaal kunnen presteren op het web.

Zorg ervoor dat je website zich onderscheidt van de concurrentie en neem een voorsprong.

Wat kan ik verwachten?

Snelheid

Allereerst een website die snel is! Maar niet alleen technisch, ook visueel. Dan hebben we het over het gebruikersgemak voor de bezoeker. Die wil natuurlijk ook niet te veel moeite op je website willen doen.

Mooi design

Naast functioneel is het design ook nog eens mooi! Kijk bijvoorbeeld naar deze website. We houden er niet van om teveel poes pas op een website te hebben dat leidt alleen maar af! De bezoek moet in een relaxte flow komen, waardoor ze meer van je website willen zien!

Betaalbaar en snel online

De websites worden gemaakt vanuit templates en WP Bakery Builder. Hierdoor kunnen we enorm snel door je website heen. Dit zorgt ervoor dat er minder tijd nodig is, dus minder kosten. Je website sneller en goedkoper klaar, wat wil je nog meer?

CMS en webshopmogelijkheden

De website zal worden opgeleverd in WordPress. Een erg overzichtelijk en makkelijk te leren CMS-systeem. Zo kun je makkelijk je eigen pagina’s bijhouden! Het mooie aan WordPress is dat je het kunt uitbreiden met Woocommerce. Dit is de webshop plugin voor WordPress. Het mooie aan WordPress: “De mogelijkheden zijn eindeloos!”.

Wat voor website kan ik laten bouwen?

In principe voor van alles. Jij roept, wij draaien. Wil jij een nieuwe webshop voor je modewinkel starten? Dat kan! Wil jij een informatiepagina voor je klusbedrijf? Dat kan!

Is de interesse gewekt? Neem contact op!

Contactformulier

  CAPTCHA code: captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Telefoon

  0618187990

  Adres (op afspraak)

  Waterloostraat 188G
  3062 TZ Rotterdam