Een snelle en betaalbare website

Google is de langzame website helemaal zat en wij gaan jou haarfijn uitleggen waarom!

Waarom is Google het zat?

Complexere website

Google ziet al jaren een trend in de huidige websites. Ze worden complexer, hebben meer requests en de afbeeldingen worden bijna niet geoptimaliseerd voor web gebruik. Allemaal termen waar jij je als klant misschien niet in thuis voelt. Kort gezegd: Websites worden slomer en dit is niet gebruikersvriendelijk!

Erg langzaam…

Wist je dat volgens Google de gemiddelde laadtijd voor een mobiele pagina 22 seconden is? En dat betekent dat de website volledig geladen is. Soms lijkt het alsof de website klaar is met laden, maar worden er op de achtergrond nog vele processen verwerkt voordat de website volledig functioneert. Heb jij zin om 22 seconden op een werkende website te wachten? Waarschijnlijk ben jij dan al afgehaakt.

Een nieuw hoofdstuk in de Google zoekmachine

Dat moet anders, dacht Google. Toen hebben ze van de laadtijd een ranking factor gemaakt. Dat betekent dat de laadtijd van je site je positie in Google beïnvloedt. Kortom, een snellere site scoort beter in Google.

Dat is wat je wil bereiken, de toppositie in Google. Wij maken een website die snel werkt. Dit doen we door allerlei elementen te optimaliseren. Kijk nou naar deze website waar je nu op aan het lezen bent. Is het je al opgevallen dat deze website erg snel is? Zelfs als je niet het snelste internet hebt.

Wees je concurrentie voor en zorg ervoor dat je website zich onderscheidt van andere websites.

Wat kan ik verwachten?

Snelheid

Allereerst een website die snel is! Maar niet alleen technisch, ook visueel. Dan hebben we het over het gebruikersgemak voor de bezoeker. Die wil natuurlijk ook niet te veel moeite op je website willen doen.

Mooi design

Naast functioneel is het design ook nog eens mooi! Kijk bijvoorbeeld naar deze website. We houden er niet van om teveel poes pas op een website te hebben dat leidt alleen maar af! De bezoek moet in een relaxte flow komen, waardoor ze meer van je website willen zien!

Betaalbaar en snel online

De websites worden gemaakt vanuit templates en WP Bakery Builder. Hierdoor kunnen we enorm snel door je website heen. Dit zorgt ervoor dat er minder tijd nodig is, dus minder kosten. Je website sneller en goedkoper klaar, wat wil je nog meer?

CMS en webshopmogelijkheden

De website zal worden opgeleverd in WordPress. Een erg overzichtelijk en makkelijk te leren CMS-systeem. Zo kun je makkelijk je eigen pagina’s bijhouden! Het mooie aan WordPress is dat je het kunt uitbreiden met Woocommerce. Dit is de webshop plugin voor WordPress. Het mooie aan WordPress: “De mogelijkheden zijn eindeloos!”.

Wat voor website kan ik laten bouwen?

In principe voor van alles. Jij roept, wij draaien. Wil jij een nieuwe webshop voor je modewinkel starten? Dat kan! Wil jij een informatiepagina voor je klusbedrijf? Dat kan! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Is de interesse gewekt? Neem contact op!

Contactformulier

  CAPTCHA code: captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Telefoon

  0618187990

  Adres (op afspraak)

  Waterloostraat 188G
  3062 TZ Rotterdam