Joka Sport

Een winkel in vechtsport, fitness, sportvoeding en andere sporten

Beschrijving van de case Jokasport.nl

Met Joka Sport hebben wij al een jarenlange samenwerking, namelijk al ruim 10 jaar! De voornaamste taak bij Joka Sport was het fungeren als schakel tussen Joka Sport en het bedrijf dat hun webshop had opgezet en beheerde.

Wat hebben wij bereikt?

In het begin hebben wij Joka Sport geholpen bij het proces van webshop. Ze besloten van hun simpele joomla website naar complexe Magento webshop te gaan. Hiervoor werd een bedrijf ingeschakeld, maar zelf hadden ze de kennis er niet van. Daar werd dan Your Coding ingeschakeld als tussenpersoon, om te adviseren en uitleg te geven waar nodig of zelfs input doorzetten naar de bouwers.

Zo zijn wij betrokken geweest van de webshop naar Magento 1 en later ook naar Magento 2. Toen die webshops destijds eenmaal stonden, was er ook hulp nodig bij bepaalde taken, instellingen en uitleg, waar wij dan te hulp schoten. Dit komt ook doordat wij heel flexibel kunnen werken en daardoor snel met Joka Sport konden schakelen.

Later hebben zij besloten om met ons het volgende hoofdstuk te openen en een nieuwe webshop op te zetten in Woocommerce (WordPress). Het voordeel voor Joka Sport was dat zij ons konden inschakelen voor problemen en aanpassingen en het zo dichter bij zichzelf konden houden. Samen met Flekto zijn wij van Your Coding de complexe grote webshop van Joka Sport gaan opzetten en werken wij tot op de dag van vandaag nog samen!

Naast de webshop hebben wij voor Joka Sport ook veel automatiseringen doorgevoerd in hun bedrijf en geholpen bij het opzetten en beheren van de ICT.